2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla sınai tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak derunin kullanılmaktadırlar.

Bunun kucakin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) omurga amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide kuruluşlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki duman, yangın, gaz vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu negatif koşulların diğer katlara geçişini engellemek veya muhtemel olduğu derece geciktirmektir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangına karşı korunmakta size en iyi hizmeti veren firmayı mesafeştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak tığ bütün yönetmeliğe yönlü üretim yapmaktayız. Damarlı halde yaptığımız işçilikin mealı kalmayacak ve insanlar beis göreceklerdir.

Binalarda kâin yangın bapları ve esas bapların katı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için belirli yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) muayyen durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 mutabakat sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yapmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en usturuplu fiyatlarla iye yetişmek için İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden anlık veri alabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetçi şeşna aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli Yangın Kapısı Fiyatları lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya fiilleri cihetiyle baplar zarar görmez.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlam olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Binanın bâtıninden horya çın inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini birebir görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli serlı kriterler göz önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sağlıklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page